Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:53 | 16/07/2024

Reunió de seguiment d’actuacions davant l’episodi de males olors a Can Trias

dimarts 08 novembre 2022

El passat dijous 3 de novembre, va tenir lloc, a la Sala de Plens de l’Ajuntament la Taula de Seguiment en referència a les actuacions sobre l’episodi de males olors al barri de Can Trias de Viladecavalls.

A la sessió convocada per l'Ajuntament de Viladecavalls van participar l'alcaldessa, el regidor de medi ambient, els regidors dels diferents grups municipals, els tècnics municipals responsables, el sergent de la policia, els membres de l'Associació de Veïns/es de Can Trias i els membres de l'Associació Plataforma Hartos de malos olores i Contaminación.

La Taula de Seguiment es va crear el 2018 i aquesta darrera sessió ha servit per actualitzar els membres d’aquesta, així com, revisar les actuacions dutes a terme davant del recent episodi d'olors que pateix el barri de Can Trias des del  passat 21 d’octubre, després de més d'un any de força tranquil·litat.

La sessió va plantejar propostes, es van respondre precs i preguntes, així com, explicació del procediment d’avís i seguiment del ciutadà  en conformitat amb l’Ordenança municipal de les emissions i immissions d'olors.