Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:04 | 17/07/2024

Reunió de seguiment del projecte d'itinerari per a vianants i bicicletes entre Viladecavalls i Terrassa

dijous 24 novembre 2022

El gerent municipal i els tècnics d’urbanisme i de mobilitat de l’Ajuntament de Viladecavalls es van reunir amb representants de la Generalitat, de l’Ajuntament de Terrassa i els responsables de la redacció del projecte de l’itinerari per a vianants i bicicletes entre Viladecavalls i Terrassa, el passat 8 de novembre.El gerent municipal i els tècnics d’urbanisme i de mobilitat de l’Ajuntament de Viladecavalls es van reunir amb representants de la Generalitat, de l’Ajuntament de Terrassa i els responsables de la redacció del projecte de l’itinerari per a vianants i bicicletes entre Viladecavalls i Terrassa, el passat 8 de novembre.
L’itinerari per a vianants i biciletes preveu al lateral de la carretera C-58, traça antiga, entre el Roc Blanc a Terrassa i el PAES Can Mitjans a Viladecavalls, amb una longitud aproximada de 3,40 km.
Aquest itinerari se situarà dins la plataforma actual de la carretera que serà reformada de manera íntegra. Disposarà de dos carrils de bicicletes i vianants, protecció i contenció de vehicles, enllumenat públic, i zones de descans i aprovisionament d'aigua. L'actuació contempla també la construcció d'un pas soterrat sota la carretera C-58 a Can Mitjans.
Es posarà èmfasi en la seguretat d’aquesta futura via atenent aspectes a tenir en compte quant a polítiques de gènere, que permetrà la connexió segura amb Terrassa i la resta de vies ciclables de dita població, així com connectarà amb les existents al PAES Can Trias i les que puguin dur-se a terme en aquesta zona en un futur.