Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:03 | 25/07/2024

Reunió informativa per explicar l'inici de construcció del nou consultori mèdic local

L’Ajuntament de Viladecavalls iniciarà, properament, la construcció de l’edifici destinat al nou consultori mèdic local. Per informar a la ciutadania, s’ha programat una reunió el pròxim dimarts 22 de novembre a les 20.00 hores en la sala polivalent dels baixos de la biblioteca.

dijous 17 novembre 2022

El nou consultori mèdic passarà del carrer Sant Joan a la parcel·la de titularitat municipal situada entre el carrer de Francesc Macià, camí de Can Sanahuja, carrer del Cardener i avinguda Lluis Companys. 

L’objectiu d’aquest projecte és adequar el consultori mèdic local a les necessitats actuals, que sigui accessible, tot oferint noves oportunitats i nous usos, així com habilitar un nou espai exterior verd i que connecti Can Turu de forma accessible amb el nucli urbà a través de l’enllaç entre el camí de Can Sanahuja i el carrer Francesc Macià. 

El nou consultori mèdic local tindrà una superfície útil de 407, 97 m2 i disposarà de diverses àrees: de personal sanitari amb sala de personal i vestidors, d’emmagatzematge amb magatzem general i local de residus, d’instal·lacions, assistencial amb un consutori de medicina general, d’infermeria, polivalent, de tractaments i sala d’espera, d’activitats comunitàries amb una sala de grups / aula d’educació sanitària, administrativa amb un despatx i una sala de treball administratiu i d’entrada amb cancell d’entrada, vestíbuls, punt d’informació i lavabos adaptats.