Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:09 | 23/07/2024

Revetlla de Sant Joan a Viladecavalls

L’Ajuntament de Viladecavalls, amb col·laboració amb el Casal Familiar de Viladecavalls, reprèn la tradicional celebració de Sant Joan el 23 de juny, seguint les mesures de seguretat i protecció vigents davant la COVID-19.

dilluns 07 juny 2021

Els actes començaran amb una nova edició de la Flama del Canigó, amb sortida des de la Zona Esportiva Municipal de Can Trias, a les 19.30 hores, i arribada a la plaça de la Vila per l’encesa del peveter, prevista a les 20.15 hores.

Tot seguit, es realitzarà el Sopar Popular al carrer Antoni Soler i Hospital, a càrrec del Casal Familiar. La venda dels tiquets per participar en el sopar és fins al 21 de juny a les instal·lacions de l’entitat. El dia del sopar caldrà presentar el tiquet per reservar lloc i s’haurà de portar plat, coberts i got de casa.

En finalitzar el sopar popular, a les 23.00 hores, s’encendrà la foguera de Sant Joan a la plaça de la Vila amb un espectacle de foc a càrrec dels diables de Sant Pere Nord de Terrassa i podrem celebrar la revetlla amb la música d’un dj que amenitzarà la nit més curta de l’any.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls aprofitem per recordar seguir les mesures de seguretat tant de la COVID-19 com de l’ús de pirotècnia i encesa de fogueres. Podeu trobar informació sobre les mesures de seguretat per una Revetlla Segura a: http://interior.gencat.cat/web/.content/home/030_arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencies/revetlles/St-Joan-COVID-19/Pautes-revetlla-Sant-Joan-2021.pdf