Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:29 | 22/07/2024

Revetlles amb precaució

L’Ajuntament de Viladecavalls recorda a tots els seus veïns i veïnes la necessitat de festejar la Revetlla de Sant Joan de manera segura amb el propòsit d’evitar qualsevol tipus d’incident

dijous 18 juny 2015

La festivitat de Sant Joan està formada pel conjunt de celebracions relacionades amb el solstici d'estiu, la nit més curta de l’any… La festa se celebra tradicionalment la nit del 23 al 24 de juny, coincidint amb la diada de Sant Joan. Durant aquests dies són molt habituals les revetlles i les fogueres acompanyades de petards i coets.

Per aquest motiu el proper dissabte 20 de juny, Protecció Civil de Viladecavalls organitza una xerrada als baixos de la biblioteca a les 18h, amb consells i solucions que volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l’ús de la pirotècnia, les fogueres i els correfocs... i així  gaudir d’una revetlla de Sant Joan segura. Hi esteu tots convidats!

En els propers dies des de la web de l’Ajuntament i les xarxes socials trobareu un conjunt de consells de seguretat i precaució a tenir present a l’hora durant aquests dies.