Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:54 | 13/07/2024

Ricard Troiano, farmacèutic del municipi i president de Farmamundi signa un conveni amb el consolat d'Ucraïna per ajudar al poble ucraïnès

El president de l’Organització No Governamental Farmamundi, Ricard Troiano, el qual és farmacèutic de Viladecavalls, va signar un conveni de col·laboració amb el Consolat d’Ucraïna, el passat 1 d’abril, per enviar medicaments i material sanitari a Ucraïna per cobrir les necessitats de les víctimes del conflicte bèl·lic en aquest país.

dilluns 11 abril 2022

Aquest conveni servirà per poder enviar de manera segura el material especificat en el llistat proporcionat pel Consolat General d’Ucraïna de Barcelona (CGUB), seguint les normes establertes per la Organització Mundial de la Salut (OMS) i la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS). 

El farmacèutic vilacavallenc ha expressat el seu orgull per aquesta aliança que permetrà proporcionar el material sanitari i els medicaments a la xarxa d’hospitals ucraïnesos. Així mateix, Farmamundi assumirà els costos de transport gràcies a les aportacions rebudes per la ciutadania. 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls expressem la nostra gratitud i orgull per aquesta acció solidària d’un veí del municipi i continuarem donant el nostre suport tant a la seva organització com a totes les accions solidàries que ajudin a les víctimes de la guerra que s’està produint a Ucraïna.