Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:30 | 24/07/2024

S’activa de nou el servei de recollida concertada de poda i voluminosos a Viladecavalls

dilluns 20 abril 2020

Davant la reducció de mesures de confinament decretades per l'Estat d’alarma per la COVID-19 que permeten als treballadors/es d'alguns serveis no essencials tornar a l'activitat, a Viladecavalls, es reprèn el funcionament el servei de recollida concertada per l’empresa concessionària de la recollida de residus i neteja viària i encarregada també de la Deixalleria.

El servei de recollida s'inicia aquest pròxim dimecres 22 d'abril, amb trucada prèvia, tot i que demà, dia 21 d’abril, ja es prendrà nota a les persones que el sol·licitin per telèfon.

A partir del dia 2 de maig 2020 està previst l’inici d'obertura de la Deixalleria. S’ampliarà més informació en funció de l’evolució de les directrius del govern respecte al confinament.

Abans de sol·licitar el tràmit cal recordar les normes i límits del funcionament del servei que s’especifiquen a la seu electrònica:

  • En la Recollida porta a porta de mobles i trastos voluminosos: no es desmunten mobles. Tots els voluminosos es recolliran a la porta de casa, l'empresa contractada no entrarà a recollir dins del domicili.
  • En la Recollida porta a porta de restes vegetals: s'admetrà fins un volum màxim de 2 m3 per domicili. Els residus s'han de dipositar en bosses, saques o feixos ben lligats a la vorera davant de la casa o porteria.

Amb motiu de la situació especial actual es prega col·laboració ciutadana per tal que s’aportin els residus que siguin imprescindibles que es vagi o faci ús dels serveis de forma conscient i esglaonada, atès que encara ens trobem en situació d'alarma per la pandèmia, i cal minimitzar el risc d'exposició tant dels treballadors, com dels propis usuaris/àries.

Cal concertar la data de recollida prèvia trucada telefònica al número 900 264 272 en horari de 9 a 15h. de dilluns a divendres.

Podeu consultar tota la informació del servei a l’apartat del Catàleg de tràmits del web de l’Ajuntament.