Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:14 | 21/07/2024

S’amplien els ajuts socials per a l’abastament d’aigua al municipi

L'Ajuntament de Viladecavalls i Fundació Mina han signat avui al migdia el conveni de col·laboració per a possibilitar l’accés de les persones beneficiàries de la quota fixa de servei social atorgat pels Serveis Socials de l’Ajuntament, als ajuts del Fons Social de l’Aigua.

dimecres 27 juliol 2016

El Ple del passat  28 de gener  2016 va establir una tarifa social consistent en una reducció del 90% de la quota fixa del servei, als usuaris de contractes de subministrament d’aigua amb ingressos dins els llindars establerts en la legislació vigent en matèria de pobresa energètica.

Amb la signatura d’aquest conveni, Fundació Mina atorgarà mitjançant el Fons Social, una sèrie d’ajuts que s’afegiran a la Tarifa Social de l’aigua i que comportaran una reducció considerable del cost total del subministrament d’aigua al municipi. El conveni també posarà en marxa un protocol per a la prevenció de talls de subministrament per a famílies necessitades què no puguin fer front a la resta del rebut, el qual comportarà un ajornament i fraccionament del deute als usuaris que compleixin els requisits de la tarifa social que ho necessitin.

Aquest acord, és una mostra clara del compromís que es manté envers la ciutadania i de la voluntat de contribuir a la disminució dels efectes de la situació de crisi actual.