Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:35 | 13/07/2024

S’amplien les subvencions pel pagament de l’IBI a famílies monoparentals

El ple ordinari celebrat el passat 31 de març va aprovar les bases i la respectiva convocatòria de les subvencions per a ajuts per l'Impost sobre Béns Immobles (IBI), pels col·lectius de majors de 65 anys, vidus/es, pensionistes i famílies monoparentals per a l’exercici 2016. L'acord estarà subjectes a exposició pública.

dijous 14 abril 2016

El termini per presentar sol·licituds s’obrirà dilluns, 5 de setembre i finalitzarà  divendres, 19 de setembre de 2016.

Els sol·licitants hauran d’estar empadronats a Viladecavalls i ser majors de 65, o bé, vidus/es o pensionistes. A més, com a novetat d’aquest any, l’Ajuntament també atorgarà subvenció a aquelles famílies que acreditin la condició de monoparental.

La concessió d’aquestes subvencions es determinarà seguint els mateixos criteris econòmics reguladors aprovats a l’Ordenança Fiscal núm. 1. Es podrà optar a un ajut per un import del 25% de la quota de l’IBI pels majors de 65 anys, vidus/es, pensionistes i un altre de fins al 50% de l’import de l’impost per a famílies monoparentals. En tots dos casos s’estableixen uns topalls d’ingressos que el sol·licitant no ha de superar.

Pròximament es podrà consultar al web municipal les bases, requisits i la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud.