Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:54 | 15/07/2024

S’enderroca la fàbrica Filvisa a Viladecavalls

A finals del mes de gener, l'Ajuntament de Viladecavalls va atorgar la llicència d'enderroc de les instal·lacions de l'antiga fàbrica FILVISA.

dilluns 27 abril 2015

Un cop obtinguda l’autorització de la Direcció General de Carreteres i  complerts els condicionants administratius previs imposats, el nou titular de l’immoble, ha comunicat  que els treballs s’iniciaran en el decurs d’aquesta setmana.
 
La fàbrica FILVISA, que porta gairebé 10 anys abandonada, havia estat objecte de múltiples actes vandàlics i robatoris d’estructures que van motivar que l’Ajuntament de Viladecavalls iniciés el procediment de declaració de runa i procedís al tancament de la parcel·la, atès el perill de col·lapse que patia l’edifici.


La llicència d’enderroc atorgada,  contempla l’enderroc total de l’edificació, la retirada de tot el material compost amb fibrociment així com les runes i deixalles generades.


L’empresa responsable de l’esfondrament Control Demeter executarà les obres de desconstrucció de la fàbrica en un termini aproximat de tres mesos.