Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:38 | 20/07/2024

S’impulsen els Serveis Socials de Viladecavalls amb noves propostes i activitats per a la ciutadania

Amb l’objectiu de millorar l’atenció al municipi, l’Ajuntament de Viladecavalls ha engegat darrerament diversos projectes per enfortir la xarxa de serveis socials bàsics.

dimecres 30 novembre 2016

Tallers de memòria

Des del passat 14 de novembre i durant 17 sessions,  l’Ajuntament ofereix als majors de 65 anys, un taller en el qual els usuaris realitzen diversos exercicis pràctics d’estimulació de la memòria i entrenaments grupals. El taller es duu a terme els dilluns al centre cívic Paco Cano i els dimecres a l’escola de música.

 

Col·laboració amb Creu Roja

A mans del Dr. Abel Martinez, Viladecavalls va acollir una conferència sobre els refugiats. L'activitat, organitzada conjuntament per l'Ajuntament i Creu Roja, dins el projecte de voluntariat local que han iniciat totes dues entitats, va contextualitzar la crisi, les seves causes i la resposta humanitària que s’està duent a terme.

 

Xerrades per a joves, pares i mares

Aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat també una xerrada participativa, dirigida a joves i als pares i mares, sobre els canvis a l’adolescència. Una oportunitat per conèixer els canvis que es produeixen entre els joves en aquestes edats, i rebre consells, trencar amb mites i resoldre dubtes. Una sessió que ha tingut una valoració molt positiva, tant per part de l’Ajuntament, com dels alumnes, pares i mares.

 

Entrega de bosses d'aliments

De cara al mes de desembre, l’Ajuntament prepara un any més el repartiment de bosses d’aliments, destinades a facilitar a les famílies més necessitades del municipi, aliments gratuïts per aquest Nadal. En els pròxims dies s’ampliarà aquesta informació.

El benestar social i familiar i l’atenció a les persones, continua sent una prioritat d’aquesta administració, la qual treballa intensament per poder oferir uns serveis ajustats a les necessitats de la ciutadania.

   

Galeria d'Imatges

Xerrada Adolescència 2016
Xerrada Creu Roja Refugiats 2016