Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:38 | 15/07/2024

S’inicia el procés per contractar 12 joves amb el programa de Garantia Juvenil

dimarts 01 desembre 2020

Amb l’objectiu de garantir oportunitats per als joves i oferir ajuts per a les empreses, l’Ajuntament de Viladecavalls col·labora amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental dins del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, que inicia el procés per contractar 12 joves de fins a 29 anys per a cobrir 12 llocs de treball en règim temporal i de contracte laboral en practiques de joves en formació. 

Per consultar els perfils demandats i les condicions d’aquesta convocatòria cal adreçar-se a la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat o al correu ccvoc.rh@ccvoc.cat. 

Les persones aspirants han de tenir 16 anys complerts i no superar l’edat màxima de 30 anys, constar com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) a l’oficina de treball i han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.   

Cal acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. 

Aquelles persones que encara no estiguin inscrites al Programa de Garantia juvenil poden trobar informació sobre el procediment d’inscripció al web http://garantiajuvenil.gencat.cat i/o assessorament previ, mitjançant la bústia ciutadana https://www.viladecavalls.cat/bustia-ciutadana.