Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:55 | 21/07/2024

S’instal·len 22 noves llumeneres a El Molinot per disminuir el consum elèctric

L’Ajuntament de Viladecavalls procedeix aquests dies a la substitució i ampliació de l’enllumenat públic a El Molinot. S’instal·laran en total 22 llumeneres tipus LED que permetran disminuir el consum elèctric i generar un estalvi econòmic.

dimarts 16 abril 2019

Aquesta actuació es fa després que l’Ajuntament ha valorat augmentar en cinc el nombre de llumeneres a la zona, de 17 a 22 punts de llum, per donar resposta a les necessitats reals del veïnat d’El Molinot. Així, es millora el manteniment ordinari dels espais públics per tal que aquest es trobi en òptimes condicions d’utilització i seguretat per als ciutadans.

En els darrers mesos, s’ha renovat bona part de l’enllumenat públic de tot el municipi per reduir la despesa energètica i contribuir a l’estalvi econòmic en consum elèctric. En total, s’han substituït més de 1.000 llumeneres per tecnologia LED.

L'actuació s'integra en Pla d'Acció per l'Energia Sostenible de Viladecavalls (PAES), el qual deriva del compromís adoptat per l'Ajuntament de Viladecavalls en el Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic, i es duu a terme gràcies a l'atorgament d'un ajut sol·licitat a l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía (IDAE) dins del programa d'ajuts per a la renovació de les instal·lacions d'enllumenat municipal d'aquest ens.