Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:27 | 24/07/2024

S’obren les inscripcions a un nou grup de suport per a persones cuidadores

El grup, destinat a donar suport a les persones que es troben en aquesta situació, es trobarà al Centre Cívic Paco Cano els dijous

dimarts 22 agost 2023

Es coneix per persona cuidadora no professional a aquell familiar o aquella persona que atén de forma continuada una persona en situació de dependència i amb la qual està vinculada afectivament. Aquest paper pot provocar entre les persones que l’assumeixen un esgotament físic i emocional continuat. Amb l’objectiu de donar-les suport, l’Ajuntament de Viladecavalls organitza un nou Grup de Suport emocional i Ajuda Mútua (GSAM) per a cuidadors i cuidadores. L’objectiu és que les persones que en prenguin part tinguin a la seva disposició un espai que els ajudi a millorar la seva qualitat de vida gràcies al suport psicològic i a la possibilitat de relacionar-se amb altres persones que afronten situacions similars.

Aquest mes de setembre s’obren les inscripcions per als veïns i veïnes que puguin tenir interès a formar-ne part contactant amb els Serveis Socials Municipals a tra­vés del número de telèfon 937 887 141.

L’activitat del grup està previst que comenci el pròxim mes d’octubre al Centre Cívic Paco Cano els dijous, des de les 10 fins a les 11.30 hores.