Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:35 | 15/07/2024

Sant Martí 2016: 4 dies d'activitats tradicionals i 40 parades d'artesania i gastronomia

Sant Martí, Recuperem les tradicions, arriba a la seva quarta edició i es consolida com una festivitat de referència del calendari municipal i de la comarca. Es celebrarà els cap de semana del 12 i 13 de novembre i aplegarà de nou un munt de propostes culturals i gastronòmiques.

dissabte 15 octubre 2016

Enguany, amb motiu d’aquesta efemèride, hi ha un seguit de novetats importants;  un espectacle literari humorístic, un aperitiu popular de Sant Martí amb animació musical, rondalles per als més petits i fins i tot una concentració de cotxes clàssics, entre altres sorpreses.

Aquesta edició tornarà a comptar amb el comerç local i de proximitat, així com amb la col·laboració de diverses associacions del municipi i l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Fruit de la cooperació amb aquestes, s'ha programat una actuació de balls que recollirà diferents estils. 

La recreació d'oficis antics i els tallers per a la canalla, són ja un clàssic. Les parades i demostracions d'aquests mestres artesans estaran ubicades al carrer de Baix. També per als més menuts, i pels que no ho són tant, tornarà la gimcana “Jo sóc de poble”.

A més d’un gran ventall d’activitats, tots els visitants podran gaudir: d’actuacions, i exhibicions. Per anar escalfant l’ambient del cap de setmana,  divendres 11, diada de Sant Martí, es farà la tercera edició del Horse Town Music Festival. El cartell del festival, es desvetllarà pròximament.

Les activitats culturals de Sant Martí 2016, es completaran amb una àmplia i diversa oferta gastronòmica,  la fira, que s’ubicarà en tot el recorregut del carrer Antoni Soler i Hospital i part del carrer de Baix i Nou,  concentrarà els establiments productors i de restauració. També s'habilitarà  l'espai menjador a la Plaça de la Vila, lloc on un any més destacarà La “Rostida del Porc a la Flama” i l’elaboració de productes derivats del porc. Com cada any també es realitzaran tastos guiats amb els productors de la fira gastronòmica.

En els propers dies, s’aniran ampliant més detalls de la programació. Estigueu a l'aguait!