Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:50 | 15/07/2024

Sant Martí a Viladecavalls és espectacle

Com cada any, Viladecavalls celebra la seva Festa Major d’Hivern al voltant del segon cap de setmana de novembre. Quatre dies plens de cultura, tradició, música, festa i sobretot molt expectable.

dilluns 31 octubre 2016

Les activitats començaran el dijous 10 de novembre amb l'espectacle, “Qui no plora no mama o el seny i la rauxa catalanes” escrit i protagonitzat per Jordina Biosca.

L’actriu i contacontes serà l’encarregada de presentar, una obra plena d’històries escandaloses i políticament incorrectes: De nord a sud i d’est a oest, des del Pirineu i Ebre avall, des de les terres de ponent fins les costes del Garraf, si mirem a tort i a dret, no veurem enlloc un pam de net. Que de bruixes, malcarats, espavilats i bandolers arreu en tenim i sinó, només cal mirar al voltant. Això sí, tot de casa!

Viladecavalls acull “El Gran Llibre de les històries imaginades”

Després de l'èxit que el precedeix a múltiples festivals Literaris i de Tradicions i fires de Llibres, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA han organitzat una nova edició ”El Gran Llibre de les històries imaginades”

Es tracta d’un espectacle que enguany només s’ha programat a 10 municipis repartits per tota la geografia catalana i que el pròxim dissabte 12 d’octubre, per Sant Martí, s’oferirà a Viladecavalls

A partir de les il·lustracions del Concurs BBVA de Dibuix Escolar, els nens participaran en la creació del Gran Llibre. A partir dels dibuixos dels escolars guardonats en el concurs de dibuix, els infants hauran d'idear i escriure les noves històries al llibre.

 

“Reinones” de Guifré Baró: Fi de festa amb teatre

L’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals  serà diumenge 13 de novembre l’escenari per gaudir de l'obra de teatre “Reinones” de Guifré Baró i la Companyia Estrella’t, actuació que servirà de cloenda a la Festa Major de Sant Martí d'enguany.