Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:18 | 15/07/2024

Sant Martí a Viladecavalls és per a totes les edats

Viladecavalls ja té a punt tots els detalls per a la Festa Major d'Hivern 2016 en honor a Sant Martí, que del 10 al 13 de novembre omplirà el poble d’actes de tota mena.

divendres 04 novembre 2016

Les activitats començaran en els dies previs a la festivitat del patró del municipi,  concretament amb un espectacle humorístico-literari per adults a càrrec de Jordina Biosca dijous dia 10 i el Horse Town Músic Festival per als joves, el divendres 11.

El cap de setmana inclourà tot el gruix d'activitats. Començarà  amb un aperitiu popular de Sant Martí amb animació del Duet Axis, que ha organitzat l'Associació de la Gent Gran Carnet Daurat de Viladecavalls, seguit de la Gimcana popular “Jo sóc de poble”  que tindrà lloc a partir de las 16h a la plaça de la Vila i els seus voltants. Finalitzarem les activitats de dissabte amb l’espectacle “El gran llibre de les històries imaginades de les tradicions”.

L’últim dia, diumenge, el soroll de motor dels cotxes clàssics del Consell Jove, donaran el tret de sortida a una nova jornada farcida d’activitats on predominarà la gastronomia amb la Rostida del porc “A la flama”, els tastos guiats i molt més. A la tarda gaudirem de les actuacions de balls country, swing, de la música de l’EMMPC  i com a cloenda, una obra de teatre: Reinones de Guifré Baró amb la Companyia Estrella’t.  

Una vegada us convidem a sortir al carrer i viure en primera persona la Festa Major de Sant Martí