Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:02 | 14/07/2024

Sant Martí a Viladecavalls és tradició

La Festa de Sant Martí 2016, que donarà el tret de sortida aquesta tarda, esdevindrà un any més un homenatge a les tradicions. Un cap de setmana que ens farà retrocedir en el temps, a nosaltres i als més petits de la casa per conèixer com era el dia a dia dels nostres avantpassats.

dijous 10 novembre 2016

Mostra d'Oficis i Artesania

Dissabte i diumenge, en el transcurs de la Fira Gastronòmica, es trobaran diverses paradetes de professionals d'oficis antics, entre els quals hi haurà els de forner, ferrer, cisteller i ceramista. L'objectiu una vegada més és el de recuperar i donar a conèixer als més joves els oficis antics que formaven part de l'economia del nostre municipi. També hi haurà diverses exposicions com la de màquines de cosir, el racó del vi i fotografies antigues del municipi.

Activitats infantils

Els més menuts no tan sols podran gaudir d'aquestes activitats, sinó que podran participar-hi activament d'algunes d'elles.

Un petit trenet de fusta funcionarà des de l'inici del carrer Antoni Soler i Hospital, fins a les escales del carrer Nou, oferint un breu recorregut per les diferents parades de la Fira Gastronòmica. Un cop a dalt girarà cua per retornar al seu origen.

Aquest any, l'esdeveniment comptarà amb nous atractius, com ara un carrusel, a la plaça Pere Amat, els cavallets ecològics, a més d'un taller de pintar porquets i la granja d'animals del carrer de Baix.

Us emplacem doncs a fer un retorn a la memòria a través d'unes jornades festives aquest dissabte 12 i diumenge 13 de novembre.