Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:09 | 17/07/2024

Satisfactòria jornada de Networking “Ens Coneixem?” entre empresaris de Viladecavalls

dijous 30 gener 2020

Avui dia 29 de gener, s’ha realitzat amb èxit la jornada de networking organitzada per l’Ajuntament de Viladecavalls entre empreses del municipi.
L’acte ha començat amb la benvinguda institucional a càrrec de l’Alcaldessa Cesca Berenguer i seguidament s’ha obert la jornada a càrrec de la presidenta de l’Associació de Polígons de Viladecavalls, Susana Soriano i del Regidor de Promoció Econòmica, Jesús Porres.

Alumnes de l’Institut de Viladecavalls han presentat els seus projectes arran de les visites a diferents empreses de Viladecavalls. Han mostrat amb l’aplicació LinkReader les seves propopostes digitals que es capturaven a través dels dispositius mòbils des d’unes imatges que han exposat.

La dinàmica de la jornada s’ha basat en grups de treball. S’han realitzat tècniques de Gamestorming per trencar el gel i les barreres entre les empreses assistents i així comencar a crear vincles entre elles des de posicions d’igualtat.
La metodologia proposava la màxima interacció entre els participants, un procés que hi ha permet el coneixement mutu i la col·laboració entre les empreses del municipi.
L’objectiu ha sigut que l’empresari, marxi amb una bona experiència i amb el màxim possible de coneixement del seu entorn.

Dia: 29 de gener 2020
Lloc: Escola de Música Municipal Pau Casals.
Horari: de 9:45 h a 14:00 h.
Organitza: Ajuntament de Viladecavalls.
Col·labora: Associació d'empresaris de Viladecavalls i la patronal multisectorial Cecot