Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:06 | 19/07/2024

Segon dia de Festa Major

• L'exposició de pintura a l'oli recull 20 obres realitzades pels alumnes del taller del centre cívic • El documental de memòria històrica "Mirar enrere" va omplir la totalitat de la sala polivalent dels baixos de la biblioteca • El concert de Núa Jazz va cloure el cicle "Viu la Veu" amb l'aforament complet

divendres 07 juliol 2017

Ahir dijous 6 de juliol, Viladecavalls va celebrar el segon dia de Festa Major amb la inauguració de l'exposició de Festa Major, la presentació del documental de memòria històrica "Mirar enrere", el concert de cloenda del cicle Viu la Veu i el Sopar dels Genets organitzat pel Consell Jove de Viladecavalls.

 

Inauguració de l'exposició de Festa Major

A les 18.00 hores, la sala polivalent dels baixos de la biblioteca va acollir la inauguració de l'exposició de quadres a l'oli, realitzats pels alumnes del taller de pintura del centre cívic Paco Cano. Un total de 20 obres creades durant aquest any en el curs impartit per Montse Zarza, de l'associació As-Cultural. L'exposició es podrà visitar en horari de 18.00 a 20.00 hores fins al pròxim dilluns 10 de juliol, darrer dia de celebració de la Festa Major.

Exposició de quadres a l'oli

 

Estrena del documental "Mirar enrere"

En finalitzar l'acte d'inauguració de l'exposició de quadres, en la mateixa sala, es va presentar el documental de memòria històrica de Viladecavalls "Mirar enrere" amb una alta assistència.

En la presentació es va agrair la col·laboració dels veïns i veïnes, entitats locals i la productora, Sabem.com, per haver fet possible aquest llegat audiovisual que mostra els costums, històries i anècdotes de temps passats de Viladecavalls.

Mirar enrere

 

Concert de cloenda del cicle "Viu la Veu"

Paral·lelament a la projecció del documental, en la terrassa de l'Escola de Música Municipal Pau Casals, Núa Jazz va actuar en el darrer concert del cicle Viu la Veu, iniciat el passat 13 de maig, amb l'aforament complet.

Concert de Núa Jazz

Terrassa de l'EMMPC durant el concert


Primer Sopar dels Genets

A les 21.30 hores, els joves del municipi van poder gaudir d'un nou sopar de Festa Major organitzat pel Consell Jove de Viladecavalls, en el pati de l'Escola Rosella. Un sopar en el qual els 6 grups participants van haver de passar diverses proves per a proclamar el seu primer "Genet de l'any" d'aquesta nova gimcana jove. Enguany, el guanyador ha estat en Martí Pedret. A més, en Martí va rebre una caixa regal per gaudir d'una activitat gratuïta.

 Sopar dels Genets

 

I avui divendres, continuen les activitats de Festa Major amb la Fira del Joc (18.00 h en la plaça de la Vila), un espai infantil on els nens i nenes podran jugar amb les novetats d'un mini-golf, jocs tradicionals, castells de sorra, entre altres. Els amants de l'esport podran participar en la Màster Class de Zumba i Strong (18.30 h, en el carrer Antoni Soler i Hospital), organitzada pel Casal Familiar de Viladecavalls i l'espectacle "Vertical" de la companyia Brincadeira (20.30 hores, en la plaça de Can Turu) donarà pas al pregó de festa major, posterior sopar popular i una oferta musical pensada per a tothom fins ben entrada la matinada.

 

 

#SomFestaMajor

www.viladecavalls.online/festamajor