Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:44 | 17/07/2024

Segona fase de digitalització de l'Escola Municipal de Música Pau Casals

dijous 15 octubre 2020

L'Ajuntament ha iniciat la 2a fase del projecte de digitalització de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, aquest curs escolar 2020-21, suposant la posada en funcionament a tots els ensenyaments bàsics d’un entorn digital complet, tant en l'àmbit teòric com el pràctic.

L’objectiu és canviar la forma tradicional amb què fins ara s’ensenyava i aprenia la música introduint en tots els àmbits aquells recursos tecnològics i virtuals que hi ha a disposició i que connecten molt millor amb els infants d’avui en dia.

En una primera fase, l’escola ja va posar en funcionament Gwido, un software innovador que permet als usuaris accedir de forma virtual a tot l’expedient dels seu fills, els informes i moltes altres utilitats de caràcter administratiu. Així mateix, es va adquirir una pissarra digital interactiva i es va iniciar la prova pilot de l’Aula Virtual per als alumnes de Llenguatge Musical d’Iniciació i Bàsic 1.

Enguany, s'ha adquirit una segona pissarra digital per poder fer extensiva l’Aula Virtual a tots els cursos del nivell Bàsic, l’equivalent de la Primària en música.

L'Ajuntament ha invertit un total de 5.589,43 euros en aquest projecte de digitalització per tal d'adquirir les dues pissarres digitals, webcams i la formació pertinent al personal educatiu, així com un portàtil i la llicència de la plataforma TEAMS365 per a la virtualització de les classes.

En aquest sentit, es fa palesa la voluntat de l'Ajuntament per continuar implantant la transformació digital tant de l'administració com dels seus serveis i equipaments municipals amb l'esforç econòmic que comporta en l'actual situació de pandèmia.