Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:30 | 22/07/2024

Segona sessió participativa de la prediagnosi d'Estudi de Mobilitat Urbana Sostenible de Viladecavalls

El veïnat de Viladecavalls va poder conèixer la prediagnosi de l’Estudi de Mobilitat Urbana Sostenible (EMUS) que ha impulsat l’ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, per analitzar les característiques pròpies del nostre municipi en l’àmbit de la mobilitat, dimarts 27 de setembre en la sala polivalent de la Biblioteca Pere Calders.

dijous 29 setembre 2022

Durant la sessió es van explicar la prediagnosi, i aspectes com ara la integració urbana i de millora de la mobilitat de la carretera B-120 en el seu tram central que creua el municipi, la millora de l'accessibilitat del nucli urbà de Viladecavalls i de CanTrias, ampliar la xarxa d'itineraris interurbans per a bicicletes i vianants, i fomentar el transport públic, entre altres temes. 

Les persones participants van poder traslladar les seves propostes i suggeriments a l’empresa dinamitzadora i al redactor de l’EMUS. Totes les aportacions es tindran en compte a l’hora de realitzar la diagnosi definitiva. 

Amb aquesta segona sessió es dona per finalitzada la participació ciutadana en la redacció de l’estudi. 

Cal esmentar que l’elaboració d’aquest estudi de mobilitat és opcional per a municipis de menys de 20.000 habitants, no obstant això, l’Ajuntament de Viladecavalls ha posat en marxa aquest projecte donat l’interès general de la ciutadania en l’àmbit de la mobilitat, per tal de detectar aquells aspectes que es puguin millorar.