Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:07 | 16/07/2024

Sensacional concert inaugural del Viu la Veu

Divendres, 6 de maig, vam poder gaudir d’una gran vetllada musical gràcies al sensacional directe d’Ana & Alícia. La Terrassa de l’EMM Pau Casals, va quedar pràcticament plena i els assistents van ser testimonis d’una audició d'un alt nivell, amb un repertori especialment triat per a l’ocasió, tot maridat amb unes tapes de luxe.

dilluns 09 maig 2016

Les vistes úniques a Montserrat, una sensacional posada en escena i una molt bona connexió del duet amb els espectadors va posar el públic dret en acabar. La vetllada va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Cesca Berenguer, que va participar de l'acte de presentació del Viu la Veu, i va tenir paraules d’agraïment amb les entitats del municipi, alhora  que també les hi va encoratjar a participar activament d’aquest projecte.

Aquest any hem apostat fort, reforçant el projecte que ja teníem, iniciant el camí per a què el poble, les seves entitats, a les quals les aquí presents,  aprofito per agrair la seva participació, es facin seu el projecte que neix tutelat per l’Ajuntament, però estem convençuts que cal fer-lo arrelar al poble a través de les associacions culturals.

La pròxima cita tot un luxe amb la participació del Cor Jove de l’EMMPC, el Cor de Sant Martí, els Estels Cantaires del Casal Familiar, les Veus de les Carenes i Vent de Mestral, que ens oferiran el pròxim divendres 20 de maig a les 20 h un recital de cant coral. Us hi esperem!

Galeria d'Imatges

Viu la Veu - Terrassa EMM Pau Casals
Viu la Veu Terrassa EMM Pau Casals 2
Viu la Veu - Ser vei de Tapes
Viu la Veu - Concert Ana & Alícia