Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:21 | 24/07/2024

Senyalització de les mesures contra la COVID-19 als espais públics i als equipaments municipals

L’Ajuntament de Viladecavalls ha procedit a la senyalització de tots els equipaments municipals, com ara: zones esportives, parcs infantils, cementiri o piscina, entre altres, amb les mesures preventives que la ciutadania ha d’adoptar per poder-ne fer ús mentre hi hagi risc de contagi de la COVID-19.

dilluns 29 juny 2020

Una vegada el municipi ha entrat en la fase de represa, l’Ajuntament ha adequat l’espai públic per garantir la seguretat i la salut dels veïns i veïnes de Viladecavalls, col·locant rètols informatius amb les condicions d’ús que cal respectar.

Els rètols informen sobre les mesures preventives indicades per les autoritats sanitàries pertinents: evitar aglomeracions, distanciament social d’1,5 metres, fer higiene de mans, ús de mascareta i evitar el contacte de les mans amb la cara.

Des de l’Ajuntament s’estan prenent totes les mesures que minimitzin els efectes de la crisi sanitària provocada pel coronavirus i preguem a la ciutadania que les respecti per la seva seguretat i la dels seus conciutadans.