Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:14 | 13/07/2024

Servei d’aula adaptada a l'EMMPC de Viladecavalls

L'Escola Municipal de Música Pau Casals, amb el suport de l'Ajuntament de Viladecavalls, reforça aquest curs 2015-16 el projecte Aula Adaptada.

dijous 01 octubre 2015

L'Aula Adaptada va néixer amb la voluntat d’integrar aquells alumnes que presenten alguna deficiència en el procés d’aprenentatge i estableix currículums musicals adaptats a tots aquells alumnes amb necessitats específiques.

Aquesta línia integradora fonamentada en la Musicoteràpia ofereix als usuaris un espai on poder rebre teràpia a través de la música per tal d'ajudar-los en el seu dia a dia. A més, aquest  curs 2015-2016 l’escola amplia les prestacions del servei Aula Adaptada a través del reforç individualitzat per aquells alumnes que  mostrin un aprenentatge molt lent i amb dificultats, oblidin fàcilment el que han après, presentin alteracions derivades de malalties cognitives entre altres problemes d’aprenentatge.

El projecte ha comptat recentment amb l'adquisició de nou material i la incorporació l’ampliació dels recursos humans, permetent d’aquesta manera millorar les prestacions d’aquest  espai musical al servei dels infants.  

Per a més informació sobre el servei d'Aula Adaptada podeu adreçar-vos a emmpaucasals@viladecavalls.cat