Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:12 | 23/07/2024

Servei de comunicació d’absència del domicili per vacances

dilluns 18 agost 2014

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es vol recordar a tots els veïns i veïnes del municipi que, durant el període de vacances, la Policia local ha posat a disposició dels habitants el servei de comunicació d’absència per vacances per tal de facilitar el contacte entre el cos municipal i els ciutadans que no es trobin al seu domicili.

Per poder fer ús d’aquest servei, els veïns han de proporcionar les seves dades de contacte de manera presencial a les dependències de la Policia local, al carrer Orenetes nº19, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h.

En el cas de que el domicili disposi d’alarma, és especialment important que hi hagi persones de contacte que puguin atendre alguna eventualitat amb la companyia de les alarmes.

També és necessari comunicar si durant l’absència hi haurà animals de companyia al domicili o si es té previst que hi hagi alguna persona realitzant feines domèstiques. En aquest cas s’haurà de facilitar les dates i l’horari d’aquesta persona.

 Per més informació podeu trucar al telèfon de la Policia local 937 33 07 07 o per correu electrònic a policialocal@viladecavalls.cat.