Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:02 | 15/07/2024

Servei de reforç de bus a l'IES Viladecavalls

Amb l’inici del curs escolar, l’Ajuntament de Viladecavalls ha treballat per poder oferir el reforç de transport a l’institut del municipi, un any més, amb un servei de monitoratge en el transport amb autobús.

dijous 01 setembre 2022

Un codi de color per a cada nivell educatiu establirà l’ordre amb el qual l’alumnat haurà de pujar en els diferents autobusos que aniran a l’institut, que pararen a les parades de Can Trias i Sant Miquel de Guanteres. Cada alumne disposarà d’una targeta amb el seu color identificatiu que li entregarà al centre educatiu el primer dia de curs. 

Els horaris han estat consensuats entre l’ajuntament, l’IES Viladecavalls i l’operadora del servei de bus. Per a l’èxit d’aquest servei de reforç, caldrà que tant l’alumnat com les famílies respectin de manera escrupulosa els horaris i autobusos marcats a cada grup/nivell. 

Cal destacar que el 7 de setembre hi haurà un horari excepcional d’aquest servei de reforç, tant a l’anada com a la tornada de l’institut, per adequar-se a les eventualitats del primer dia del curs escolar. 

Recordem que per poder fer ús del servei de bus, la mascareta és obligatòria.