Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:36 | 23/07/2024

Servei mòbil de renovació de DNI amb cita prèvia

Els veïns i veïnes de Viladecavalls poden renovar el DNI mitjançant cita concertada amb l'equip mòbil de la Policia Nacional.

dijous 09 gener 2020

Les persones interessades per fer la primera expedició o renovació del DNI a Viladecavalls hauran de sol·licitar cita prèvia.

Procediment:

Per telèfon: 93 789 20 54, en horari de 8:30 a 14h de dilluns a divendres.

Per correu electrònic: oac@viladecavalls.cat

Properes cites:

ABRIL Dia 1/4/2020 Dia Lliurament 3/4/2020 

JUNY Dia 25/6/2020 Dia Lliurament 30/6/2020 

El titular del DNI haurà de comparèixer obligatòriament per realitzar el tràmit dos cops: el tràmit d'expedició en la data i hora facilitades, i el tràmit de recollida en la data i hora facilitades per la Policia.

Els menors hauran de venir acompanyats del pare, mare o tutor legal,

IMPORTANT! El dia d'expedició la Policia us concretarà el dia i l'horari en el qual haureu de recollir el DNI. Si no et persones, no podràs fer recollida en un altre moment o data fins que la Policia es desplaci novament a Viladecavalls.

Més informació a: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdS.html

Cal recordar a les persones incapacitades que no puguin desplaçar-se, que poden sol·licitar que l'Equip Mòbil es personi al seu domicili. En aquest cas, caldrà que una persona degudament autoritzada presenti davant del registre general de l'Ajuntament, la sol·licitud del servei per mitjà de formulari específic i acompanyant la documentació necessària per efectuar el tràmit. Posteriorment, l'equip mòbil de la Policia Nacional confirmarà dia i hora en què es desplaçaran al domicili de la persona interessada.