Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:09 | 13/07/2024

Ses Majestats els Reis d'Orient van rebre l'escalf de grans i petits en una Cavalcada màgica

Viladecavalls va celebrar l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, la tarda del passat dissabte, amb una Cavalcada de Reis que va aplegar centenars de persones de totes les edats tant a la del nucli urbà, organitzada per l'Ajuntament de Viladecavalls, com a la realitzada a Can Trias per l'associació de veïns del barri amb el suport de l'Ajuntament.

dilluns 07 gener 2019

A les 18.00 hores, després del tradicional llançament de coets que assenyalen l'arribada dels Reis d'Orient a Viladecavalls, una performance de llum obria camí a la Comitiva de Ses Majestats, encapçalada per la Guàrdia Reial, seguida del Patge Martí i els seus ajudants i els tres Reis Mags acompanyats pels seus patges. 

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada pels regidors i regidores del Consistori van rebre Ses Majestats a l'Ajuntament de Viladecavalls per iniciar els parlaments i posterior lliurament de la clau màgica que obre totes les portes de Viladecavalls. En el seu parlament, Cesca Berenguer va traslladar el suport de la Corporació als dos tècnics ferits lleus durant el muntatge de l'esdeveniment i va agrair la feina feta pels treballadors i treballadores municipals, equip de voluntaris i voluntàries, i empreses col·laboradores que van fer possible dur a terme amb normalitat l'acte, malgrat els imprevistos. 

Tot seguit, el Rei Melcior va saludar als centenars de vilacavallencs i vilacavallenques aplegats davant l'ajuntament i va rebre la clau màgica per part de l'Alcaldessa, per repartir així, els regals vinguts de l'Orient a les llars de Viladecavalls.

Amb la clau màgica en possessió de Ses Majestats es va donar per iniciada la Cavalcada de Reis 2019 de Viladecavalls que va recórrer els carrers del municipi en la qual, els infants que esperaven davant del seu portal van rebre els seus regals de la mà dels mateixos Reis d'Orient, com ja és tradició a la vila. 

 

Podeu trobar el recull de fotografies de l'acte en el següent enllaç: https://goo.gl/gKcyNf