Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:58 | 25/07/2024

Setena edició de la Nordic Walking de Viladecavalls

L’Ajuntament de Viladecavalls, amb col·laboració del Centre Excursionista de Viladecavalls i la secció de Marxa Nòrdica de Corredors de Fons de Viladecavalls, organitzarà la setena edició de la Nordic Walking de Viladecavalls, el pròxim 25 de setembre.

divendres 16 setembre 2022

L’activitat torna després de dos anys, passada la pandèmia de COVID-19, i ho farà amb una jornada de marxa nòrdica amb una Master Class, en el camp de futbol Jaume Collado de la Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà, a les 10.00 hores. 

L’Ajuntament proporcionarà pals de marxa nòrdica a les persones participants que no en tinguin i oferirà un petit avituallament durant la inscripció a la zona esportiva. La Nordic Walking de Viladecavalls s’adreça tothom que vulguin aprendre a practicar aquesta modalitat esportiva, tot gaudint de l’entorn natural del nostre municipi. No cal inscripció prèvia, activitat oberta a tothom. 

Ruta adaptada a tots els nivells.

Aquesta activitat s’emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat 2022, que se celebra del 16 al 22 de setembre, i que enguany porta com a lema “Combina i mou-te!”.