Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:17 | 15/07/2024

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Des de dissabte 21 i fins al dia 29 de novembre, se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

divendres 20 novembre 2015

L'Ajuntament de Viladecavalls amb  el suport i col·laboració del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental duen a terme conjuntament diverses accions de sensibilització ciutadana entorn “la desmaterialització”

La campanya d’enguany vol incidir en el   dia a dia de la ciutadania i en el reciclatge de materials habituals. També es pretén conscienciar,  pensant en la campanya nadalenca, en els regals immaterials com a propostes de regal sostenible.

Els regals immaterials

Els regals immaterials són un bon exemple de reducció de residus. Per això, a partir del dia 21 i durant tota la Setmana, es posarà a la disposició de la ciutadania a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Viladecavalls, diferents propostes en format de “val” de regals immaterials que podran ser descarregats, per qui els vulgui utilitzar.

A més des del passat dissabte 14 i fins a dilluns dia 30 de novembre s’obre un concurs per totes aquelles persones que vulguin participar i aportar les seves propostes de regals immaterials. Es pot participar a través de les xarxes socials, en concret de Facebook i Instagram, on es podran penjar idees i/o fotografies indicant els hashtags #regalsimmaterials i #residusvalles.

Les idees recollides al concurs seran valorades a les mateixes xarxes, i aquella que aconsegueixi més likes serà la guanyadora d’un premi “immaterial”, un sopar a un Restaurant Recooperem de la seva elecció.

Més informació del concurs al web del  Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i al següent enllaç.