Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:55 | 15/07/2024

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Enguany se celebra la 13a Setmana Europea de la Prevenció de Residus, fins al 28 de novembre. Aquesta té l'objectiu d'organitzar, durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus i posar el focus en el binomi comunitat circular, comunitat sostenible, treballant conjuntament per un planeta amb residus zero.

divendres 19 novembre 2021

Per aquest motiu, coincidint amb la Festa Major de Sant Martí, l’Ajuntament de Viladecavalls, amb suport de la Diputació de Barcelona, va dur a terme una activitat de conscienciació el passat dissabte 13 de novembre. Aquesta activitat consistia en un photocall on les persones de totes les edats podien reivindicar "Un món de colors" disfressant-se amb els diferents elements de recollida selectiva de residus i també d'energies renovables, mobilitat sostenible o la potencialitat de respectar els hotels d'insectes o els jardins amb papallones.

Posteriorment, es podia fer un dibuix amb desitjos per a un món més sostenible.

Aquesta activitat va comptar amb una nombrosa participació, fent palesa la bona conscienciació pel respecte del medi ambient de la població vilacavallenca.

Galeria d'Imatges

vullunmondecolors2.jpg
vullunmondecolors3.jpg
vullunmondecolors1.jpg