Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:25 | 12/07/2024

Signat el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Viladecavalls i l’entitat sense ànim de lucre Vida i Pau

dijous 13 novembre 2014

L'Ajuntament de Viladecavalls va signar ahir al matí un nou conveni de col·laboració amb l’ONG Vida i Pau de Viladecavalls per la cessió l’edifici situat al carrer Sant Josep, 4-6 com a seu social de l’entitat.

Aquest acord de col·laboració se centra concretament per al projecte del banc d’aliments de Viladecavalls i en la realització de determinades accions d'ajuda alimentària a les famílies del municipi, a més de totes aquelles activitats d’acció i intervenció social que ja duu a terme l’entitat.

L’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer es mostrava satisfeta després de signar el conveni amb José Ibañez Farré, President de l’Associació Vida i Pau, i remarcava la importància d’aquesta col•laboració de cara a donar cobertura a les necessitats bàsiques a famílies del poble que es troben en una situació precària i de risc.

L'augment de la demanda del Banc d'Aliments a causa de la crisi ha portat l'Ajuntament i les entitats locals a treballar de manera cada cop més coordinada. Atendre la població més colpejada per la crisi econòmica continua sent una de les prioritats amb les quals treballa de forma contínua i intensiva el Consistori.