Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:49 | 25/07/2024

Signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vacarisses per a la promoció de les activitats esportives

divendres 27 juny 2014

Ahir 26 de juny va tenir lloc la signatura d’un conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Viladecavalls i l'Ajuntament de Vacarisses per a la promoció de l’activitat esportiva entre els dos municipis. L’objectiu d’aquest conveni no és altre que donar suport i aprofundir en el treball conjunt, l’aprofitament de les infraestructures i la creació i gestió de programacions conjuntes.


L’acord que van subscriure l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i l’Alcalde de Vacarisses, Salvador Boada, permetrà l’ús del complex Camp Municipal de Futbol de Viladecavalls per  a desenvolupar les activitats de l’Escola d’Iniciació de Futbol Base de Vacarisses. També s’inclou la cessió del camp al Club Esportiu Vacarisses els dimarts i els dijous de 17:30 hores fins a les 19:00 hores, i els dissabtes en funció dels horaris dels partits dels equips del Club de Futbol de Viladecavalls, durant tota la temporada 2014-2015.

 L’Ajuntament de Vacarisses es compromet a consignar durant aquest període una quantitat pròxima als 3.000 euros.

Amb la signatura d’aquest conveni queda de manifest la qualitat de les instal•lacions esportives municipals i el seu bon estat  i es reforça el bon clima de diàleg i l’entesa entre els dos municipis veïns, i el seu compromís amb l’esport, promovent l’activitat esportiva.