Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:26 | 21/07/2024

Signatura de l'acord "Vallès Circular" per un model econòmic més sostenible i competitiu

Aquest matí a les 10.00 hores, en el Consell Comarcal del Vallès Occidental, s'ha dut a terme la signatura de l'acord "Vallès Circular" per part de les administracions locals i supralocals per a incorporar els principis de l'economia circular en les polítiques de desenvolupament econòmic, social i ambiental al territori.

dilluns 19 juny 2017

"Vallès Circular" és una iniciativa impulsada per la Xarxa d'entitats per a l'impuls de l'economia circular al Vallès Occidental, amb el Consell Comarcal com a entitat impulsora i amb el suport de més de 30 entitats adscrites.

El Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull i el President del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, han estat els encarregats de presentar aquesta iniciativa als alcaldes i alcaldesses de la comarca. Durant la presentació s'ha fet palesa la importància de canviar l'actual model d'economia lineal pel model circular i guanyar en eficiència mediambiental, estalvi de recursos i competitivitat en la producció de les empreses.

A l'acte, ha assistit l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada de la regidora de Promoció econòmica, Dolors Salmeron. Cesca Berenguer s'ha mostrat molt satisfeta per aquest acord que posa de manifest la voluntat de les administracions i entitats del territori en millorar l'actual model econòmic i de producció, d'una manera sostenible i que permeti millorar la competitivitat del teixit empresarial català.

 

Podeu veure el text íntegre de l'acord en el següent enllaç: Acord Vallès Circular