Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:41 | 24/07/2024

Simulacre de la Federació ADF Vallés Occidental a Viladecavalls

El passat 31 de maig els voluntaris de ADF Viladecavalls van participar al simulacre que organitza cada any la Federació d'ADF del Vallés Occidental amb l’objectiu d'estar formats, coordinats i preparats per actuar en cas d'incendi.

dimecres 03 juny 2015

Aquest any el simulacre s’ha efectuat a Viladecavalls amb la participació de més de 100 voluntaris d’ADF i una vintena de Protecció Civil de diversos municipis de la comarca, a més de la presència de bombers, agents rurals, mossos d’esquadra, tècnics de l’Oficina Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals de Diputació, i Ajuntament de Viladecavalls.

Per a la realització del simulacre es va disposar d’una dotació de material específic per al simulacre, 19.700 litres d’aigua, 26 vehicles especials d’entre ells 4 camions.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es vol agrair la feina realitzada per l’ADF Viladecavalls i els responsables de la Federació. En els propers dies, l’organització te previst recollir tot el material i restes del simulacre que puguin romandre encara al bosc.