Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:26 | 13/07/2024

S'incorporen nous premis a la gimcana "Jo sóc de poble" de la Festa de Sant Martí

La gimcana "Jo sóc de poble", emmarcada dins del programa d'activitats de la Festa de Sant Martí que tindrà lloc els pròxims 9, 10 i 11 de novembre a Viladecavalls, tindrà enguany nous premis pels grups participants que s'afegiran al premi Barretina d'Or.

dilluns 05 novembre 2018

El dissabte 10 de novembre, en plena celebració de la festa major d'hivern de Viladecavalls, es durà a terme una nova edició de la ja tradicional gimcana "Jo sóc de poble". Enguany, la gimcana incorpora nous premis per tal de fomentar la participació dels veïns i veïnes de totes les edats.

Fins ara, la gimcana comptava amb un únic premi, La Barretina d'Or pel grup més puntuat. En aquesta edició s'hi sumaran el premi al grup millor caracteritzat i el premi al grup més familiar. El primer s'atorgarà al grup valorat com el millor disfressat, mentre que el segon serà pel grup que hagi aplegat més persones de diverses generacions, és a dir, que estigui compost per infants, joves, adults i gent gran.

El grup que aconsegueixi el premi Barretina d'Or 2018 guanyarà una passejada amb carro de cavalls per les vinyes, una visita al celler històric de Nulles i un tast de vins, el grup més familiar guanyarà una visita a la muntanya de sal i al castell de Cardona i el grup millor caracteritzat, un sopar de pagès al Punt Blau del carrer Antoni Soler i Hospital de Viladecavalls.

Els grups han d'estar formats per entre 6 i 8 participants i degudament caracteritzats amb vestimentes que recordin el món rural, la pagesia i el poble. Les inscripcions s'han de realitzar telemàticament abans del dia 7 de novembre al següent enllaç: https://goo.gl/Q4QgE4.