Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:22 | 24/07/2024

S´obre el termini per a la presentació de “comunicats de crema” a Viladecavalls

A partir d'avui 16 d’octubre i fins al 14 de març de 2017 (ambdós inclosos), totes aquelles persones que vulguin encendre foc dins el terme municipal caldrà que tramitin el corresponent comunicat de crema a l’Ajuntament. Cal recordar que el telèfon d’emergències per incendis forestals a Catalunya és el 112.

diumenge 16 octubre 2016

Com cada any, caldrà presentar-se a les oficines de l´OAC en horari d´atenció al públic, personalment, amb el DNI i un número de telèfon mòbil. Aquest últim serà el mitjà de comunicació que farà servir el DAAM per notificar qualsevol canvi o anomalia sobre les cremes planificades.

El tràmit es realitzarà per mitjà de la plataforma EACAT per garantir que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) i la Policia local estiguin informats en tot moment de les cremes que es programin en el terme municipal. Alhora, l’administració competent podrà aplicar restriccions o cancel·lacions de les cremes, quan l’ús del foc sigui perillós per motius diversos (vents forts, sequera...).