Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:34 | 15/07/2024

Som Dones: Viladecavalls torna a reclamar la igualtat

Aquests dies s’inicia al municipi un programa d’activitats al voltant de la commemoració el 8 de març del Dia Internacional de les Dones

dilluns 04 març 2024

Al llarg dels pròxims dies el nostre municipi acull una dotzena d’activitats amb el fil conductor del Dia Internacional de les Dones. Aquestes s’inicien avui amb la mostra de llibres sobre dones que trobarem fins al 10 de març als Punts Joves de L’Altell i del Centre Cívic Paco Cano. Demà serà el torn per a la inauguració de la mostra de vestits d’època en miniatura elaborats per Salut Turu, al Racó de l’Experiència del nucli urbà a les 17 h. També està prevista una activitat de sensibilització per a joves a l’institut, a les 11 h.

Dimecres serà el torn per a conèixer les capacitats artístiques de les dones del nostre municipi amb Dona, Expressa’t, una proposta que acollirà a partir de les 17 h a l’auditori del Centre Cívic Paco Cano i que convida a les dones de la població a mostrar qualsevol activitat artística que desenvolupin. L’endemà, 7 de març, els infants a partir de 6 anys poden prendre part de l’hora del conte amb “Contes de bona nit per a nenes rebels” a la Biblioteca Pere Calders a les 17 h.

Novament, el gruix de l’activitat tindrà lloc el mateix 8 de març on trobarem als Racons de l’Experiència del nucli urbà i del Centre Cívic Paco Cano, a les 11 i a les 17 h respectivament, un Cercle de Dones, un espai on compartir i expressar sentiments i sensacions. A les 11 h a l’institut i a partir de les 16 h als Punts Joves tindran lloc els tallers de pancartes i ja a les 16.45 h està programat l’inici de l’acte central del programa amb la lectura a la glorieta de la plaça de la Masia de Can Turu, a càrrec de l’alcaldessa Cesca Berenguer, del manifest del Dia Internacional de les Dones. Seguidament, s’inaugurarà el mural feminista realitzat el 6 de març del 2020. El dia es tancarà a les 20 h a la Zona Esportiva Municipal de Can Trias amb l’activitat de futbol 7 femení promoguda per la Unió Esportiva Can Trias.

La recta final del programa arribarà el 9 de març amb la carmanyola picant “TupperSex” organitzada a les 12 h per l’associació Bastim a l’Escola Municipal de Música Pau Casals on també proposa l’endemà a les 12 h un taller de dansa del ventre.