Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:16 | 14/07/2024

Sophia Lacerda ja té la seva bicicleta elèctrica

Sophia Larcerda va rebre ahir dimecres 21 de juny el premi del concurs de dibuix “Viatja gratis amb la T-16” organitzat per l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, aquest matí a l’Escola Roc Blanc de Viladecavalls.

dijous 22 juny 2017

El premi consta d’una bicicleta elèctrica que l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer i el president de l’AMTU, Jordi Xena, han lliurat a la Sophia amb la presència de la seva mare, la directora i els alumnes de l’escola i el director general de l’AMTU, Joan Prat.

A banda de la bicicleta i les seves instruccions, la Sophia ha rebut una carta del president de l'AMTU i dues reproduccions del cartell amb el seu dibuix, un per a ella i l'altra per a l'escola. A més, els companys de classe de la guanyadora podran gaudir d’una activitat gratuïta del programa “Tren de l’Ensenyament” organitzat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

A l'acte de lliurament, Cesca Berenguer ha aprofitat per a felicitar tots els nens de 6è que han participat en altres concursos en les darreres setmanes, com ara la Nora Fernández que va guanyar el segon premi del concurs de dibuix organitzat pel Consell Esportiu de Terrassa o en Víctor Fernández que va quedar finalista en la fase territorial dels Jocs Florals Escolars de Catalunya amb un treball narratiu que parla de la guerra i la Pau.

L'Alcaldessa, s'ha adreçat a tots els alumnes de l'escola i els hi ha explicat la importància de continuar defensant els valors del treball i l'esforç amb una actitud positiva i col·laborativa amb els altres.

"Guanyar és important però participar, compartir, divertir-se i treballar cada dia és el que ens fa especials".

Des de l’Ajuntament volem reiterar la felicitació a la Sophia pel seu reconeixement i desitgem que gaudeixi aquest merescut premi.