Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:33 | 25/07/2024

Sortida per a gent gran al Museu del Ter

L’Ajuntament de Viladecavalls reprendrà les sortides mensuals per a gent gran aquest mes d’octubre després d’haver-se hagut de cancel·lar amb motiu de la COVID19.

dijous 30 setembre 2021

La primera sortida de la temporada 2021 serà al Museu del Ter (MNACTEC) de Manlleu el pròxim 27 d’octubre. Després d’un esmorzar al restaurant, es durà a terme una visita guiada al museu amb les explicacions del funcionament de les fàbriques de filatura. En acabar, la jornada continuarà a Sant Quirze de Besora on es visitarà una destil·leria de licors amb una degustació dels seus productes i finalitzarà amb un dinar amb posterior sobretaula abans de tornar cap a Viladecavalls.

La venda de tiquets per a la sortida serà el divendres 8 d’octubre, de 10.00 a 12.00 hores, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals. L’aportació és de 35 euros i és imprescindible portar una fotocòpia del document d’identitat.

El dia de l’activitat, hi haurà dos punts de sortida, a la Zona Esportiva Municipal de Can Trias (7.45 h) i a la parada de bus de la biblioteca Pere Calders (8.00h). Caldrà dur mascareta així com seguir totes les mesures COVID19 vigents.