Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:47 | 15/07/2024

Subvencions de suport a la mobilitat en transport públic per a col·lectius específics

L'Ajuntament de Viladecavalls ha aprovat les bases reguladores per concedir ajuts econòmics a les persones majors de 65 anys, pensionistes o amb un grau de disminució igual o superior al 33% per subvencionar la compra de targetes de transport públic durant l'any 2018.

dilluns 25 juny 2018

Les persones interessades en acollir-se a l'ajut hauran d'acreditar que estan empadronades al municipi amb una antiguitat mínima d'un any, que són majors de 65 anys, pensionistes per jubilació o invalidesa, o persones amb un grau de disminució igual o superior al 33% en el moment de presentació de les sol·licituds. El conjunt d’ingressos del sol·licitant hauran de ser iguals o inferiors al salari mínim interprofessional (SMI) anual, que aquesta any és de 10.302,60€. 

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el 2 juliol 2018 i finalitzarà el dia 20 de juliol de 2018 inclòs, mitjançant convocatòria única. La documentació que cal aportar la podreu trobar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o en el web municipal en els propers dies. 

L'objectiu d'aquesta subvenció és la de millorar les condicions de mobilitat dins del municipi i rodalies, afavorir l’ús del transport públic, fomentant el respecte pel medi ambient, i fer més accessible el transport públic a la ciutadania.