Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:51 | 23/07/2024

Subvencions de transport adaptat 2018

L'Ajuntament de Viladecavalls ha aprovat definitivament les bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per l'ús de transport adaptat per l'any 2018.

dilluns 23 abril 2018

Aquestes subvencions s'adrecen a les persones amb diversitat funcional majors de 18 anys o gent gran amb mobilitat reduïda empadronades a Viladecavalls, i que necessitin d'acompanyament a l'hora d'accedir als serveis socials especialitzats en atenció diürna com són els centres ocupacionals o els centres de dia per a gent gran públics de Viladecavalls i voltants.

El servei de transport pot ser en vehicle propi o col·lectiu i té com a finalitat facilitar el transport de les persones amb diversitat funcional i gent gran amb problemes de mobilitat.

El termini de sol·licituds per a obtenir aquesta prestació es podrà tramitar a partir del dia 1 de maig fins al 30 del mateix mes, ambdós dies inclosos, de manera telemàticament via instància genèrica a través del web municipal i de manera presencial al registre ubicat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del carrer Antoni Soler i Hospital, 7-9 baixos en horari d'atenció al públic.

A partir del pròxim 25 d'abril, ja podreu trobar els impresos del tràmit disponibles al catàleg de tràmits del web municipal i a les Oficines d'Atenció Ciutadana del nucli urbà i Can Trias.

Podeu consultar l'anunci oficial publicat al BOPB en el següent enllaç.