Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:56 | 23/07/2024

Subvencions municipals per als casals d’estiu

dilluns 27 juliol 2020

A partir d’avui, dilluns 27 de juliol, es pot sol·licitar l’ajut econòmic local per tal de fer front a les despeses dels menors inscrits a casals d’estiu a Viladecavalls.

La convocatòria de subvencions s'adreça a famílies empadronades al municipi amb menors de 3 i 16 anys que assisteixin a casals d'estiu durant les vacances escolars del 2020 i es trobin en situacions familiars especials.

Consulta els requisits personals i econòmics a les bases de la convocatòria.

El període de tramitació és del 27 de juliol al 7 d'agost 2020 i cal fer la sol·licitud preferiblement telemàtica o per qualsevol dels canals que contempla la norma  39/2015.

En el supòsit que s’hagi demanat l’ajut de la Generalitat de Catalunya, es podrà demanar la municipal però ha de ser per altra activitat. En aquest cas de compatibilitzar amb la percepció amb altres ajuts cal saber el següent:

L'ajut econòmic per a activitats en l'àmbit del lleure és compatible amb la percepció d'altres ajuts i prestacions percebudes de forma regular i periòdiques, o amb qualsevol altra beca, ajuda, prestació, subsidi o subvenció, públics o privats, sempre i que no siguin per a la mateixa activitat i si la suma mensual dels quals no supera el límit establert. També és compatible amb la Renda Garantida de Ciutadania (RGC).

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls ofereixen la possibilitat, a través de la subvenció per concurrència competitiva per a la realització de casals d’estiu durant l’any 2020 d'acord amb les bases reguladores al BOP, de minimitzar la despesa que les famílies realitzen quan apunten als fills a casals d'estiu.

Per iniciar la sol·licitud de subvenció als casals d'estiu per la convocatòria 2020-2021, cliqueu aquí: