Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:37 | 23/07/2024

Subvencions per facilitar l’accés d’infants i adolescents a casals d’estiu

L'Ajuntament de Viladecavalls obrirà el pròxim 14 de maig el termini per sol•licitar la subvenció per a la realització de casals d'estiu i en període de vacances escolars de menors que es trobin en una especial situació familiar.

divendres 04 maig 2018

D'aquest ajut se'n podran beneficiar els menors d'edat, empadronats al municipi i excepcionalment també els menors en acolliment temporal, amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys.

Les persones interessades a rebre aquest ajut podran presentar les seves sol·licituds a partir del pròxim 14 de maig fins al 27 del mateix mes a l'oficina de registre de l'Ajuntament de Viladecavalls, situada al carrer Antoni Soler i Hospital, 7-9 baixos, en horari d'atenció al públic.

La documentació necessària per tramitar la sol·licitud de la subvenció es podrà trobar a l'oficina de registre i en el catàleg de tràmits del web municipal a partir del 14 de maig.

L'objecte d'aquest ajut és el de fomentar la igualtat d'oportunitats dels infants i adolescents per participar en activitats de lleure durant les vacances escolars, independentment de la seva situació familiar, alhora que es fomenta l'educació en el lleure i es dóna suport a les entitats socials.

Podeu trobar la convocatòria de les subvencions amb les bases reguladores en el següent enllaç.