Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:47 | 25/07/2024

Subvencions per millorar la seguretat d'ascensors lents en habitatges unifamiliars

El Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de la ciutadania subvencions per reformar els ascensors lents o adaptar plataformes elevadores dels habitatges unifamiliars, on visquin persones amb mobilitat reduïda reconeguda o bé, de més de 70 anys, amb un nivell baix de renda.

divendres 27 juliol 2018

Per acollir-se a aquest ajut -que cobreix el 100% de les despeses subvencionables amb un límit de 3.500 euros- els aparells a reformar o adaptar a les exigències del Reial decret 1644/2008, han de ser ascensors lents, de velocitat inferior a 0,15 metres per segon, instal·lats en llars unifamiliars amb més d'una planta, i que estiguin pendents de reforma o que ja s'hagin reformat. Queden exclosos d'aquesta subvenció els ascensors en edificis d'habitatges, els remuntadors d'escales i les plataformes.

Les persones interessades en sol·licitar aquest ajut poden adreçar-se a qualsevol Oficina de Gestió Empresarial o tramitar la sol·licitud de manera telemàtica al web http://tramits.gencat.cat. El termini finalitzarà el pròxim 30 de setembre del 2018.

Per a més informació podeu trucar al 012, per correu electrònic a bustia-ssi.emo@gencat.cat o a la Subdirecció General de Seguretat Industrial trucant al telèfon 92 228 57 57.