Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:12 | 19/07/2024

Suport a les persones de risc davant la COVID-19

Si ets de risc, no t'arrisquis

dimarts 17 novembre 2020

Protegim a les persones amb alt risc de patir complicacions per la COVID-19 per mantenir el millor estat de salut possible amb algunes mesures i recomanacions de prevenció.

En aquest període tan complicat, és important conèixer el vostre estat emocional, a través de l’app GestioEmocional.cat podreu fer una autoavaluació i disposar d’eines per millorar l’estat d’ànim i, en el cas que fos necessari, accedir a l’atenció amb un professional.

L’eina estudiarà i determinarà quines són les vostres necessitats. Els canvis d’ànim poden ser una alerta per ser conscients. La por, l’angoixa, la preocupació o la tristor són emocions normals davant la situació d’alerta sanitària que estem vivint actualment.

  • Podreu accedir a l’aplicació web des del vostre dispositiu portàtil (telèfon, tauleta,...) com des de l’ordinador: GestioEmocional.cat
  • Per descarregar el tríptic informatiu cliqueu aquí

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls continuem treballant per tal de fer front als efectes emocionals que pugui generar la Covid-19 entre la ciutadania, com és el patiment psicològic.