Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:57 | 22/07/2024

Suport i formació per les entitats del municipi

dimarts 03 novembre 2020

L'Ajuntament de Viladecavalls continua treballant per donar suport i formació a les entitats sense ànim de lucre del municipi.

Amb el projecte anual; formacions per a entitats, s’ofereix ajut per tirar endavant l’activitat associativa i dotar al col·lectiu de les eines bàsiques per aconseguir els millors resultats.

L'any passat es va oferir la primera formació: "Marc Legal i Llei de Transparència", enguany a causa de la situació actual condicionada per la pandèmia, la programació s’ha vist afectada, malgrat la situació per aquest últim trimestre, s’han pogut programar diferents cursos:

- CURS SOBRE MESURES DE PREVENCIÓ I PROTECCIÓ PER A LA COVID19
L'objectiu és donar a conèixer les mesures de prevenció i higiene en la realització d'activitats. Aquests coneixements permeten a les entitats minimitzar el risc de contagis durant les activitats que portin a terme.
Destinat a totes les entitats inscrites al Registre d’Entitats Municipal.
Finalitzat en la primera quinzena d’octubre.

- CURS PER PROMOURE L'ÚS DELS CANALS DIGITALS I DELS MITJANS D'DENTIFICACIÓ ELECTRÒNICA
Formació per conèixer les eines de la tramitació electrònica i resoldre els principals dubtes.
Objectius:  Què és un certificat digital, com l'obtenim?, Com tramitar electrònicament? Quins són els principals tràmits d'inscripció amb el registre d'entitats municipal i registre d'associacions de la Generalitat.  Què és una notificació electrònica i com accedeixo.
Enllaç per fer la inscripció: https://bit.ly/3odjUYN
Format: telemàtic
Data: Dimarts 10 de novembre
Horari: de 18:30 a 20:30 h.

- CURS DE FISCALITAT PER ASSOCIACIONS
L'objectiu és facilitar a les entitats del municipi, coneixement de la normativa relativa a les seves obligacions fiscals.
Per la inscripció cal enviar correu a participacio@viladecavalls.cat
Format: telemàtic
Data: dissabte 21 de novembre de 2020
Horari: de 10 a 13 h.

Un cop finalitzades les sessions, les persones participants disposaran d’un enllaç de contacte en remot per tal que una gestora els hi acompanyi durant el procés de presentació del tràmit que hagin de complimentar.