Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:52 | 25/07/2024

Taller d’iniciació a la marxa nòrdica per a la gent gran

L’Ajuntament forma part del projecte CICLE DE PASSEJADES DE MARXA NÒRDICA impulsada des de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona. Adreçat a la gent gran, s’ofereix un taller per donar a conèixer la tècnica de la marxa nòrdica, i fins i tot, practicar-la amb monitors especialitzats.

dimecres 16 octubre 2019

L’activitat es basa en passejar adoptant una bona postura, realitzant una biomecànica correcta de caminar que incorpora l’ús actiu d’un tipus específic de bastons.

D’aquesta manera s’aconsegueix augmentar la capacitat aeròbica, enforteix les cames i els braços, minimitzant els riscos de lesions, per la qual cosa, és un exercici molt adequat per a persones grans.

 

El projecte ofereix la possibilitat de donar continuïtat en la participació d’una segona fase, consistent en la realització d’intercanvis entre els respectius municipis que participen, cada curs el municipi corresponent organitzarà la “seva” passejada, i així, que les persones puguin conèixer diferents entorns geogràfics de la província i de viure la natura d’una forma totalment adaptada a les seves possibilitats.

 

Dia: 25 d’octubre de 2019

Lloc: Camp de Futbol de Can Trias

Horari: de 10:00 a 14:00h

Preu: Gratuït

Organitza: Ajuntament de Viladecavalls

Col·labora: Diputació de Barcelona i Corredors de fons de Viladecavalls

 

Per a més informació i inscripcions contacteu a: vdcv.esports@viladecavalls.cat