Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:06 | 25/07/2024

Taller de bones pràctiques en l'ús d'internet pels alumnes de 6è de l'escola Rosella

A la xerrada s'han donat consells i recomanacions en privacitat a Internet i de com prevenir estafes o enganys a la xarxa

divendres 19 maig 2017

Avui divendres 19 de maig, els alumnes de 6è de primària de l'Escola Rosella han participat en el taller "Qui veu el meu perfil? privacitat a Internet" organitzat pel Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecavalls.

La xerrada s'ha dut a terme aquest matí en dues sessions, una per a la classe de 6è A i l'altra pels alumnes de 6è B. Una tècnica especialitzada en l'àmbit del consum ha explicat als infants el tractament de les dades personals que es fa a internet, especialment a les xarxes socials, com prevenir estafes o enganys virtuals, què és la suplentació d'identitat, recomanacions alhora de comprar en botigues online, entre altres.

Aquesta activitat té com a objectiu dotar d'eines que ajudin als infants a fer un bon ús d'internet i conscienciar-los dels perills que existeixen en l'àmbit virtual si no es protegeixen les nostres dades personals a la xarxa.

A la xerrada a assistit el Regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Marc González, en representació de l'Ajuntament de Viladecavalls.

Galeria d'Imatges

Fotografia de grup dels alumnes de 6è B